Vi har sydfyns nyeste og mest professionelle udstyr

Vi inspicerer alle kloakledninger fra ø90 mm til og med ø1600mm på stræk op til 300 meter i længden.

Kontakt os på tlf: 64 80 11 31 og hør meget mere.

​Har du en mistanke om, at der er brud eller skader på din kloak eller rør, bør du reagere omgående. Uopdagede skader kan koste dig dyrt i det lange løb.

I forbindelse med en hushandel bør du altid sikre dig, at kloakken er intakt. Tilstandsrapporten dækker nemlig ikke kloakker. En TV-inspektion kan give dig syn for sagen, hvad enten der er tale om rørbrud, forskudte samlinger eller rotteskader. Skader af disse arter koster hurtigt husejere mellem 40.000 og 100.000,- kr, så en kloak inspektion kan hurtigt være givet rigtig godt ud.

Professionel kontrol af din kloak

Vi tjekker for skader og brud, hvor du ikke selv kan. Vi står klar med TV-inspektion af kloaksystemet, så vi kan finde ud af, om der er aflejringer eller fremmede genstande i kloakrørene eller selve kloakken. Dine rør kan også være blevet ødelagt af trærødder eller rotter, eller rør og kloak kan have fået sætningsskader.

​Med TV-inspektion kan vi se, om der er samlinger, som har forskudt sig og vurdere, hvordan vi bedst løser dit problem. Vores dygtige medarbejdere har mange års erfaring og finder en effektiv og langtidsholdbar løsning.

Brug for en akut TV-inspektion?

Står du med et akut problem, så kører vi naturligvis ud hurtigst muligt. Ringer du til os, er vi klar til at rykke ud i løbet af kort tid. Kontakt os på tlf: 64 80 11 31.

Kvalitetsarbejde der giver tilfredse kunder

Vi lægger vægt på, at vores kunder er tilfredse. Det sikrer vi gennem en god service, kvalitet i arbejdet og en professionel rådgivning, der altid har den optimale løsning som mål.

Læs mere om de opgaver, vi løser, her på siden og kontakt os for et uforpligtende tilbud.